VIRTUVĖ Nuo… Iki… Nr2 (2021 m.)

Naujausiame „VIRTUVĖ Nuo… Iki…“ numeryje :

Ruošti maistą – ne tik malonumas, bet ir nemenkas iššūkis. Žaisti tekstūromis, skoniais, eksperimentuoti ir improvizuoti – viena. Ir visai kas kita – taikytis prie aplinkybių, gaminti iš to, kas yra šaldytuve bei taupiai sunaudoti maisto likučius. O tai galima padaryti elegantiškai ir stilingai. Galybė tokių pasiūlymų – naujausiame „VIRTUVĖ Nuo… Iki…“ žurnale. Taip pat – instrukcija pradedantiesiems palangės sodininkams, naujų receptų asortimentas visiems, išsiilgusiems pikniko su kepsninės dūmo kvapu, naujos idėjos pusryčiams, pietums ir vakarienei ir netgi pasiūlymai tingiai dienai, kai ilgai sukiotis prie viryklės visai nesinori. Tegul pavasaris visu savo grožiu išsiskleidžia ir už lango, ir širdyse, ir lėkštėse!

Tingi diena: makaronai

makaronai

Būna dienų, kai ilgai sukiotis prie puodų visai nesinori. Bet leistis į kompromisus dėl maisto ir valgyti bet ką – taip pat neatrodo patraukli išeitis. Ką daryti? Atsakymą tikrai žino gyvenimo džiaugsmo kupini ir persidirbti nelinkę italai, kurių tradicinėje virtuvėje makaronams skirta bene garbingiausia vieta.

Sezonas: Ant iešmelių

Ant iešmelių

Lauko kepsninės dūmo kvapas geriau nei šimtas meteorologų praneša: prasidėjo tikras pavasaris! Taigi metas pasirūpinti ne tik anglimis, malkomis ar kitu kuru kepsninėms, bet ir naujomis idėjomis, ką gardaus galima pasigaminti ant iešmelių.

Gal kąsnelį… arbatos?

Gal kąsnelį

Pasiūlyti puodelį arbatos svečiams – savaime suprantama. O jei pasiūlytumėte… kąsnelį? Originalu! Juk arbata gali tapti puikiu ir netikėtu ingredientu jūsų kepiniams ir kitiems patiekalams. Nustebinkite svečius ir namiškius!

Žurnalas „VIRTUVĖ Nuo… Iki…“ jau prekybos vietose!

VIRTUVĖ Nuo... Iki..
VIRTUVĖ Nuo... Iki...
VIRTUVĖ Nuo... Iki...