
Moters savaitgalio virtuvė Nr.10 (2021m.)
Kasdien sveikai, gardžiai, išradingai ir taupiai!
Tegu vieną dieną virtuvė virsta koldūnine. Skaniai pavalgysite ir pasiruošite atsargų šaldiklyje, kad visada būtų ką valgyti…
Kugelis – rudens karalius. Jo improvizacijų pakaks visam sezonui ir bus proga išsirinkti skaniausią. Negailime patarimų, kad jis būtų pats pats puriausias, gardžiausias.
Spalis dosnus spalvomis ir skoniais. Šaltalankių ir šermukšnių uogos tinka ne tik gėrimams. Siūlome pasiruošti naminių multivitaminų, padažų, čatnių, pabarstų ir kitų vertingų skanėstų.
Kakava – laimės milteliai! Puodelis jos tobulai tinka pusryčiams. O žinote kodėl? Dar žinokite, kuo gardinti, kad būtų didesnė nauda.
Mėgaukitės šiltu naminiu maistu!
Putėsiai
- 250 g šaltalankių uogų tyrės
- 250 ml apelsinų sulčių
- 130 g medaus (pagal skonį)
- 3 žvaigždiniai anyžiai
- 12 g želatinos
- 200 ml plakamosios grietinėlės
Skaniausias kugelis 
Daugelis kugelį mėgsta todėl, kad paprasta gaminti. Juk nereikia baimintis, jog iširs (kaip cepelinai) ar teks ilgai stovėti prie keptuvės kaip kepant bulvinius blynus. Dalijamės naudingais patarimais, kad jūsų kugelis būtų tikrai minkštas, purus, skanus, kitaip tariant, vertas pačio aukščiausio namiškių įvertinimo! Tikrai iš 11 receptų išsirinksite skaniausią.
Sveikai „suvalgykite“ stresą
Kokius produktus, patiekalus rinktis, jei gyvenate apimti streso? Maistas gali būti vienas didžiausių jūsų sąjungininkų ar priešų.