Prisijunkite prie gardžių obuolinių nuotykių starto!
Sodininkai sako, kad šiemet obuolių derlius bus ne rekordiškas, bet pakankamas. Vadinasi, jų bus sočiai – neturinčiuosius apdalys giminės ir kolegos. Posakis: „Vienas obuolys per dieną – gydytojams mažiau darbo“ nėra iš piršto laužtas! Tas obuolys gali būti ir keptas, ir raugintas, ir virtęs padažu.
Kai norisi kažko skanaus, greituoju būdu galima iškepti skardelę obuolių. Tik nepamirškite improvizuoti įdarai. Tiesa, jie gali būti ne tik saldūs. Didesniąją metų dalį namai kvepia obuolių pyragu. Pasirūpinome, kad nepritrūktumėte naujų receptų. Pusryčiai, pietūs, vakarienė bei užkandžiai irgi tegu kvepia obuoliais – tiesiog bus skaniau.
Jūsų valioje rinktis iš daugybė receptų, patarimų, idėjų su obuoliais – nuo (ne)paprastu ir greitų iki daugiau laiko „prašančių“. Visi jie tiks kasdienai ir net vaišėms.
Namuose visada spintelėje yra makaronų, ryžių. Pintinėje guli ir vienas kitas obuolys, šaldytuve – varškės pakelis. Siūlome išbandyti naujus salotų, apkepų receptus.
Obuoliai + mėsa/dešrelės. Per šventes keptas paukštis būna prikimštas obuolių arba jie kepti patiekiami kaip garnyras. Kiekvienas paliudys – toks derinys nuostabus. Nereikia nė didelės šventės, kad išbandytumėte mėsos ir kasdienių vaisių derinį
Kepiniai su obuoliais: purūs, o gal gardžios ir traškios tešlos bei trupinukais? Nuolatinės improvizacijos suteiks skonio palaimą ir nepaliks abejingų.
-
116.00 €Peržiūrėti This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
-
60.00 €Peržiūrėti This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
-
30.00 €Peržiūrėti This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page