
Moters savaitgalio virtuvė (2022 m.) Nr. 6
Vafliai su gausybe sėklų, pakeisiantys duoną
160 g riešutų miltų
30 g maltų linų sėmenų
2 dideli kiaušiniai
100 g jogurto ar augalinio pieno
1 šaukštelis druskos
40 g ištirpinto kokosų aliejaus arba ghi sviesto
2 tarkuotos česnako skiltelės
100 g speltų miltų
100 g vandens
1 šaukštas sezamų sėklų
2 šaukštai moliūgų sėklų
Nekaltas „Mojoto“ / „Nojito“ su trešnėmis
1 sauja trešnių
10–15 mėtų lapelių
žiupsnelis cukraus
1 šaukštelis medaus
30 ml citrinos sulčių
120 ml atšaldytos vaisinės arbatos
Vištiena su pestu ir kalafiorų paplotėliais
4 vištų krūtinėlių gabaliukai po 140 g
žiupsnis vištienos prieskonių
šlakelis aliejaus
4 šaukšteliai pesto
Garnyro paplotėliams:
200 g kalafioro
ryšelis petražolių arba krapų
1 česnako skiltelė
1 kiaušinis
50 g tarkuoto sūrio
30 ml aliejaus
1 šaukštelis malto kumino
1 šaukštelis maltos kalendros
žiupsnelis aitriosios paprikos